Block / Pully och Svirvlar

Brytblock, block, pully och Svirvlar

På Redskapsboden.se har ett stort utbud av brytblock, block, pully och Svirvlar i olika varianter och typer. Det är ett perfekt redskap för dig som arbetar som arborist och behöver öka dragstyrkan på en vinsch eller få hjälp att lyfta eller fira ned tunga saker. Du hittar hos oss alla tänkbara alternativ och varianter som kan passa för dina behov och krav. Att välja rätt verktyg och utrustning kan göra arbetet som arborist enklare och smidigare. Framförallt innebär det att du kan flytta, lyfta eller fira ned det du behöver på utan att riskera att skada vinschen.

Arbeta med brytblock

Ett brytblock dubblerar dragkraften och sänker hastigheten på vinschen. De kan användas för att flytta, lyfta eller sänka ned tunga saker. Hos oss på Redskapsboden.se hittar du alla tänkbara varianter och former du kan behöva. De kan öka dragstyrkan markant och göra arbetet lättare på många sätt och vis. Du kan med hjälp av rätt variant flytta träd, lyfta upp utrustning eller sänka ned grenar och annat du kan behöva göra. Att välja rätt variant som passar med dina behov och din vinsch är alltid viktigt för att få precis den hjälpen du behöver.

Att arbeta som arborist kräver ibland att tung utrustning, träd, grenar och mycket annat flyttas från en punkt till en annan. På platser där det kan vara svårt att få in en bil eller en traktor. Ett brytblock gör det lättare då det dubblerar dragkraften.