Kvalitetsprodukter inom skog och trädgård

I över 70 år har vi varit i framkant i skog- och trädgårdsbranschen.
Från vårt ödmjuka början i Japan med en enkel handhållen besprutare, för att skapa världens första lövblås någonsin 1975, ECHO har blivit en teknologisk ledare och respekterad globalt varumärke.

Kvalitet

Under årens lopp har många varumärken för motordrivna skog- och trädgårdsmaskiner kommit och gått, men inte vi. Varför? Främst på grund av vårt engagemang för kvalitet och för att vi tillhandahåller våra kunder med bästa möjliga produkter. Alla våra motorer är konstruerade till samma standard – professionell kvalitet.

Skickliga proffs
I mer än 70 år har vi producerat hållbara, pålitliga produkter. Från våra drivna ingenjörer till engagerad produktion som tillverkar komponenter och monterar ihop produkter som förtjänar namnet ECHO.

Integrerad produktion
Motorn är hjärtat i våra produkter och vi kontrollerar hela processen. Vårt vertikalt integrerade system börjar med ett stycke metall som därefter gjuts, bearbetas, värmebehandlas, poleras och ytbehandlas som i sin helhet sker i Japan.

Teknologi i världsklass
Om du vill vara världsledande måste du ha spetsteknologi. Vi använder de senaste materialen som ger styrka och lägre vikt. Datorstyrd design och produktion gör att vi kan möta krav på nivå.

Engagemang för kvalitet
Kontroll, kontroll, kontroll…
Prototyper testas i en miljö under flera månader för at säkerställa att de uppfyller stränga krav. Alla motorer startas och testas för att säkerställa att de fungerar från första starten.

Vi gör inga kompromisser
För att säkerställa att vi uppnår vårt mål övervakar vi noggrant varje motor vid tillverkningen i Japan, där kvaliteten och alla specifikationer kontrolleras noggrant. 
Och genom att motorerna monteras enligt exakt samma standard på våra fabriker världen över blir tillverkningen effektiv. 
När du köper ECHO får du en professionell kvalitetsmaskin med lång livslängd, varje gång. 

Det är vårt kundlöfte. 
Vi värdesätter dina synpunkter på ECHO. 
Våra produkter ska kunna användas av alla, det spelar ingen roll om du är en entreprenör eller en privatkund. Klicka för att se tabell för ECHO svärdsfästenECHO katalog 2021 SE


HISTORIAN OM ECHO